Valahol, a kis lelke mélyén…

 2014.06.01. 22:46

Négykézláb puccsitok a vizsgálóágyon.  A doktornő folyamatosan exkuzálja magát a megalázó pozíció miatt, de én inkább amiatt az 5cm hosszú tű miatt aggódom, amit a gátamon keresztül belém készülnek szúrni.

Fáj, természetesen fáj, de az egész csak pár másodpercig tart.  Pár másodpercig bármit ki lehet bírni.  Nekem viszont egész nap fáj.  Egész nap, minden nap és nem kicsit. A daganat, vagy bármi, ami ott van, valami idegpályát nyomhat, és ezért elviselhetetlen fájdalmaim vannak.  A háziorvos által felírt gyógyszerek már nem segítenek, így jutottam el a fájdalom ambulanciára.

„Ugye tisztában van a betegségével?” Kérdezi a doktornő.  Kicsit bután nézek rá.

„Hát, még nem biztos, hogy rák, még lehet bármi…” mondom.  Erre olyan arccal néz rám, mintha csak azt mondaná: oh te naivé, téveszmés kislány!

„Azt mondják, hogy valószínűleg hegesedés…” dadogom az eddig használt mantrámat.  A doktornő nagyot sóhajt.

„Én csak nem akarom, hogy nagyon bele élje magát aztán meg csalódjon.” Mondja.  Jönnek a könnyek.  „Jaj kicsim.” Simogatja a fejemet. „Készüljünk fel a legrosszabbra, aztán ha nem az, akkor örülünk.”

„Nem az…” Suttogom. 

Fél órát sírok a kanapén, közben hoznak nekem vizet, kapok fájdalomcsillapítót, és mivel dél van össze dobnak nekem egy ebédet, ropiból, tegnapi konferenciáról maradt pogácsából és valakinek van egy almájából.  Olyan kedvesek, hogy szinte meghatottságomban sírok már.

Később a doktornő vért vesz tőlem.  „Nagyon vérszegény, drágám.”  Csóválja a fejét és nézi a kórlapot.

„Igen, mondjuk két hete eléggé erős hüvelyi vérzésem van.” Vallom be.  Erre megint azzal a sajnálattal teli arccal néz rám.

„Hát az nem jó jel…  De valahol ezt a kis lelke mélyén maga is tudja, ugye?”  Bólogatok.

Megszédülve tántorogtam ki az irodájából, receptjeimbe kapaszkodva, és amikor másnap megjött a biopszia eredménye, már meg sem voltam lepődve.

A daganat rákos.  Visszajött.  Rákos vagyok.

Úgy sírok, mintha amíg tiltakozom ellene, amíg nem fogadom el, addig lenne rá esély, hogy nem is igaz.  Aztán lassan elfolyik alattam a padló, összecsukódik a lobbyban a lépcső, elszállnak a padok a rajtuk ülő emberekkel, a falak is elpárolognak.  Nem marad semmi.  Már sírni sem tudok.

Egyszerűen nem értem.  A múltkorit megértettem, tanultam belőle, változtam, de ez valahogy nem áll össze.  Semmi bajom, az életem 3 év dráma után végre úgy tűnik, hogy sínen van és robogok az általános jóság felé.  Most meg ez.

És már azt sem tudom, miben bízzak.  Kétszer is kivágták, utoljára jó bő kanállal, és visszajött.  A sugárkezelés meg sem kottyant neki, miért működne a Kemo?  Jártam Pránanadizni, ettem a Culevitet, mit csináljak most?  Pedig valamit kell találnom, amiben hiszek, mert anélkül nem fog menni.

Félreértés ne essék, nem halványultak a harci festékek az arcomon, kész vagyok megküzdeni vele és nem félek tőle, csak éppen a fegyveremet nem találom valahogy.  De megkeresem.  És jaj Neki, ha megtalálom!

Címkék: fájdalom rák daganat kemoterápia biopszia pránanadi fájdalom ambulancia alternatív gyógyszerek

A bejegyzés trackback címe:

https://marpedigenebbenemhalokbele.blog.hu/api/trackback/id/tr206252358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OKleo 2014.06.01. 23:30:03

Zsófi drága, ez nagyon nem az az eredmény, amit itt mindannyian izgatottan vártunk! És egészen biztos, hogy első körben nem könnyű olyat mondani, ami új perspektívában világítja meg a dolgokat! A fegyverkeresés nem könnyű dolog, de szerencsére a tárban van bőven választék! És ha megtalálod a megfelelőt, ahogy mondod, jaj lesz Neki! Komoly ellenféllel kerültél szembe, és ha nem is adja meg magát könnyen, ebben a küzdelemben most be fogja látni, hogy egy Legyőzhetetlen Lánnyal próbálkozik! Egy erős harcossal, aki ha most még nem is tudja hogyan, de nyerni fog!
Továbbra is drukkolás van! Meggyógyulsz!

írhatok 2014.06.02. 00:25:54

Kedves Zsófi, ez igen elszomorító hír, ám ennek dacára én mégiscsak javasolnám azt a kemoterápiát, egyes esetekben ugyanis rendkívül hatékony tud lenni. Erre sincs garancia persze (mint semmire az életben), de elkezdeni el kell, aztán kiderül már az első kör után, hogy egyrészt milyenek a mellékhatások, másrészt megállt-e a növekedésben a döglény. Van, akinek még össze is zsugorodik, és el is tűnik. Leszel szíves megpróbálni ezt a dolgot. :-)

remitenda 2014.06.02. 08:15:26

A következő bevethető fegyver amit a harcban segítőid a kezedbe adnak, a kemo.... meg kell ragadni.... én is járok....
Igen érdekes dokihoz ajánlott be az U doki.... lehet, te is hozzá kerülsz.... Igen szkeptikus a vitaminokkal, az étrend kiegészítőkkel és társaival szemben.... :O
Kitartás !

szm901 2014.06.02. 08:53:44

Zsófi! Szóhoz sem jutok...Nagyon vártam az újabb posztot és most nem tudom mi írhatnék ami erőt adhat Neked...Veled vagyok, gondolok rád így ismeretlenül is!

szoni 2014.06.02. 09:17:56

Szia Zsófi!

Szedd össze magad, a sajnálat csak lehúz!!!!
40 éves vagyok 20 év alatt háromszor voltam rákos, kétszer azt mondták vége meghalok!
Sajnáltam magam, sírtam, feladtam......végül felvettem a harcot!!!!! Élek...harcoltam, csodák pedig vannak, harcolni kell érte!!!!!!

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2014.06.02. 09:23:55

Alakítsd át az érzéseidet dühhé, és azzal bármit le lehet győzni. Szurkolok.

Soyo Golden 2014.06.02. 12:27:55

Kedves Zsófi,

Ajánlom, hogy nézz utána a Rick Simpson féle Phoenix tears-nek!

phoenixtears.ca/

Üdv,
Soyo

FeZo 2014.06.02. 12:45:48

Szia Zsófi,

Írtam neked üzenetet is, remélem megkaptad. Kérlek ismerd meg Ruth Heidrich történetét is.

Üdv
Zoli

Rebelde 2014.06.02. 12:48:23

ó a picsába...!erre nem is ...
nagyon sajnálom, sok sok erőt és kitartást kívánok!

múltkor írtad, hogy tudod miért történik ez most veled. most írod, hogy 3 év dráma után végre sínen lenne az életed, erre meg itt van egy ilyen lehetetlen helyzet. erről írnál bővebben, ha nem vagyok túl indiszkrét? talán segít valamit, ki tudja...a csúnya szóért bocsánat.

rabbithunter 2014.06.02. 13:29:39

Zsófi!

Veled vagyunk, rengeteget drukkolunk Neked!

Tényleg, megírnád milyen dráma történt, ami után egyenesbe jöttél?

Jubal Harshaw 2014.06.02. 14:37:58

D vitamin...
inkább 20000NE mint 10000NE... (és K2 vitamin, hogy jobban hasznosuljon)
én a C vitamintól se félnék...
és azonnal No More Cukor! (www.livescience.com/38112-mri-scans-may-get-sweeter.html)
index.hu/tudomany/2013/06/24/a_dieta_kiehezteti_a_rakos_sejteket/

és átolvasnám a Szendi-féle PaleoDiétát...

Dr2JH

LPVR 2014.06.02. 14:47:34

Kedves Zsófi!
Biztos ezer gyógymódot próbálsz ki, és rengeteg jótanácsot kapsz. Mivel a blogod olvasása alapján én a földön két lábbal álló embernek képzellek, ezért jutottál eszembe egy ismerősöm -szintén szomorú- történetét hallva. Ő kipróbálta, egyelőre sikerrel kezelik. Olvasd el, ha azt írod kifogytál a fegyverből, az orvostudomány a cikk szerint meg tudja mondani, hogy mi a te hatásos fegyvered.
hvg.hu/plazs/20120417_rak_molekularis_diagnosztika
Nagyon sok kitartást kívánok és hosszú életet!

mikka 2014.06.02. 15:25:41

A fegyver benned van, de kell sebészet,kemo meg ami ilyenkor szükséges. Én kettőn vagyok túl, tudom miről beszélek.
Szedd össze magad. Ha beszélgetnél keress meg.

" nem láttam még vadat mely szánná magát.."

katolnai 2014.06.02. 18:32:05

Kedves Asszonyom!
Megrendítő bejegyzése belemar az ember szívébe …
Nehéz a biztató, vigasztaló szó megtalálása, de ismeretlenül is Önnel érzek, Önnek szurkolok.

estrella_ 2014.06.03. 10:00:37

Nagyon-nagyon szorítok érted, és nyilván mindenki eláraszt ötletekkel, de nézd meg ezt a linket is:
mno.hu/tudomany/rak-uj-eljarassal-gyogyitanak-nyiregyhazan-1126348

Lehet, hogy érdemes lenne megkeresned ezt a sebészt Nyíregyházán...

krisz-nagy 2014.06.03. 16:59:10

Egy szép napon, a nem túl távoli jövőben, nyomtatnak majd neked mindenből újat, egészségeset... az orvostudomány mérföldes léptekkel halad. csak addig tarts ki kedves Zsófi!!!!

méregzsák 2014.06.03. 21:29:00

Kedves Zsófi!

"Sokak szerint a remény erőt ad, mások viszont, akik már reméltek, nemcsak úgy ímmel-ámmal, hanem igazán, azok tudják, hogy ez pont fordítva van: a reményhez kell az erő. Sokkal több erő kell hozzá, mint a reménytelenséghez.

Bartis Attila"

Amikor a lányomról azt jósolták, hogy betegen és sérülten születik majd, bennem a felszíni pánikréteg alatt kezdettől volt egy mély bizonyosság, hogy minden rendben lesz. Teltek a hónapok, és én TUDTAM, hogy egészséges. Csak nem mertem hinni magamnak, mert hogyan lehetne ekkora szerencsém, nekem, a lúzernek... Ezért nem bíztam a saját belső hangomban, és csak reményjedni mertem. Néha, amikor túl sok volt a nyári meleg, vagy hiányzott a fiam, vahy fájt a derekam, csak ültem az ágyon, és folytak a könnyeim, mert azt éreztem, hogy egyszerűen nem tudok többet reménykedni, elfogyott a készlet. Aztán mindig arra jutottam, hogy nincs választásom.

Ha mertem volna hinni magamnak, sok könnyet spóroltam volna... A Te hited nem remény, hanem meggyőződés. Hinned kell neki. Gondolok Rád, és hiszek benned.

Beatrix Acsai 2014.06.03. 23:00:49

Kedves Zsófi! Az XY dr nő vagyok. A szívemhez nőtt ne haragudjon hogy rákerestem az interneten. A blogja éx küzdése szeretném ha az Önhöz hasonló betegek számára követendő példa lenne. Kérem tartson ki!!! Csak erő létezik a HIt és az akarat abban hogy ezt túléli bármi áron. Hiába az orvostudomány ha Ön nem küzd!!! A családomban több daganatos megbetegedés volt. Csak addig tart az élet amíg Ön szeretné!Bármit mondunk csak saját maga és az Énje van. Kérem minden erejével higgyen és küzdjön !!! Minden sdgítséget fogadjon el és kitartás mert nincs egyedül! A győzelem csak Ön és a fegyver is csak Önben létezik!!!!

Edo76 2014.06.04. 09:47:50

Kedves Zsófi!
Hónapok óta olvaslak, drukkolok. Sejtésem szerint most kisebb gondod is nagyobb, mint azokat a linkeket olvasd, amiket az Érted aggódók ajánlanak. Tudom, mert 1 évvel ezelőtt a férjemmel átéltünk hasonlót. Őt is rengeteg lehetőséggel "bombázták" az ismerősök. Ne utasítsd el, amit az orvosok ajánlanak, de válassz olyan kiegészítő kezelést, amiben őszintén hiszel. Nagyon-nagyon drukkolok!

Karmatino 2014.06.05. 11:02:26

Kedves Zsófi! A hasonló cipőben járó (36 évesen lettem urosztómás)érdeklődésével, aggódásával és együttérzésével olvasom a blogodat! Tudom hogy már nehéz erősnek lenni (bármennyien is csodálnak érte) hanem inkább boldog és "egészséges" akarsz lenni DE kitartás, az élet szép és neked van kiért és miért élned!!!

rizsarizsa 2014.06.05. 17:17:58

Kedves Zsófi!

Többen írták már előttem: a fegyver TE magad vagy!
Az orvosok jelenlegi leghatásosabb fegyvere a rák ellen pedig a kemoterápia. Az összes mellékhatás ellenére :-(.
Nagyon közeli hozzátartozómnál 5 éve megállapították, hogy egyszerre van utolsó stádiumú melanómája és szintén négyes stádiumú petefészek rákja. A két daganat egymástól függetlenül, de egyszerre indult a szervezetében, tehát egyik sem a másik áttéte. Senki nem hitt benne, hogy túléli bármelyiket is, csak ő. Nagyon sok kemot kapott, tényleg sokat, több félét, sok sorozatban. Él és virul, tényleg virul (jelenleg tünetmentes, az összes rákos sejt eltűnt a szervezetéből)...az orvosok legnagyobb csodálatára. Csak azért írom ezt, hátha tudsz belőle erőt meríteni...ilyen is van Zsófi, Veled miért ne történhetne meg?
Nagyon drukkolok! Nagyon-nagyon drukkolok!

rizsarizsa 2014.06.06. 20:12:39

@OKleo: Durva bizony, nap mint nap megéljük, emlegetjük, felelevenítjük, hálát adunk...

jani1214 2014.06.09. 15:42:27

Harcolj, sokan szurkolunk neked!
Legfőképpen érte:
"amikor kicsi meztelen lábak csattogását hallom a folyosó kövén, majd egy kócos, álmos fejecske kukucskál be az ajtón. „Anya?” mondja a szemét dörzsölgetve. „Idebújsz!”

doggyfreestart 2014.06.17. 02:09:08

Hogyan tudod az állandó fájdalmat elviselni? Hogyan alszol? Írj a mindennapjaidról! Sokan követnek a harcba, de mi csak imával tudunk támogatni.

caixa 2014.06.18. 12:23:05

Sokat gondolok rad, remelem segitenek a kezelesek!

zsezsei 2014.06.18. 12:36:18

A hagyományos orvosi kezelések MELLETT elmennék a Szent László Kórház Tűzmadár Házába (bármelyik programjukra) és legfőképp a csütörtök esténként foglalkozásokat tartó Virághoz, aki tud segíteni abban, hogy szembenézz azzal, mi van a lelked mélyén. Sokszor már ez is elég, vagy fordulópont, vagy nagy segítség az úton a gyógyulás/elfogadás felé.

www.tuzmadaralapitvany.hu/

(Virág kurzusai nincsenek itt feltüntetve, mert hivatalosan nem, csak helyileg és sok más szállal kapcsolódik az Alapítványhoz)

mevera 2014.06.27. 09:34:44

Zsófi ! Szorítok Neked ! Ideje hogy jóra forduljanak a dolgok !

rabbithunter 2014.07.03. 11:37:35

Drága Zsófi!

Remélem jobban vagy! Kérlek, ha tudsz írj néhány szót, sokan vagyunk itt, akik nagyon aggódnak érted, féltenek, és szorítunk azért, hogy meggyógyulj!
Ölellek!

Kukucska 2014.07.07. 04:24:41

Drága Zsófi,
mióta jún.1-én megjelent ez a bejegyzés, azóta minden nap várom, hogy valami újabb hírt adj magadról. Rettegve és imádkozva drukkolok Érted.
Hogy vagy?

OKleo 2014.07.07. 09:52:22

Zsófi, nagyon sokan nagyon drukkolunk és nagyon várjuk a biztató fejleményeket!

Skil9004 2014.07.14. 15:00:18

Szia Zsófi, nagyon aggódunk itt, ismeretlenül is érted.
Ha van erőd, kérlek, mindenképpen írj!

Molnárné Andi 2014.07.16. 21:48:18

Szia Zsófi! Nagyon drukkolok neked a harcodhoz.Olyan szeretet árad belőled,hogy sok ember irigyelhet érte.A kitartásod és erőd remélem sikert hoz neked. Sokan gondolunk rád az onkoradiológiáról :)

rabbithunter 2014.07.20. 11:15:01

Szia Zsófi!
Annyit gondolunk Rád...ha van időd, erőd, kérlek írj.
Szorít mindenki neked ezerrel!

zsobatimci 2014.07.21. 17:03:55

SZiasztok,
tudom, hogy nagyon sokan vagyunk akik már nagyon várjuk a híreket Zsófiról. Nagy szüksége van most minden pozitív energiára, hogy össze bírja szedni magát és tudjon újra küzdeni, mert bár most már otthon van, kiengedték a kórházból, de nagyon nincs jól, szinte alig van magánál, ezért is nem jelentkezik. Drukkoljuk és szorítsunk neki mindannyian.

OKleo 2014.07.21. 23:47:05

@zsobatimci: Ezerrel drukkolunk! Ez a hír kicsit megütött, minden energiát a felépülés irányába!

Skil9004 2014.07.22. 08:44:26

Az Úr az én pásztorom; nem szűkölködöm.
Füves legelőkön nyugtat engem, és csendes vizekhez terelget engem.
Lelkemet megvidámítja, az igazság ösvényein vezet engem az ő nevéért.
Még ha a halál árnyékának völgyében járok is, nem félek a gonosztól, mert te velem vagy; a te vessződ és botod, azok vigasztalnak engem.
Asztalt terítesz nékem az én ellenségeim előtt; elárasztod fejem olajjal; csordultig van a poharam.
Bizonyára jóságod és kegyelmed követnek engem életem minden napján, s az Úr házában lakozom hosszú ideig.

rabbithunter 2014.07.22. 09:58:48

@zsobatimci: Ez most nagyon nem jó hír :( Köszönöm, hogy írtál nekünk.
Bízom Zsófiban, hiszem, hogy ebből is kijön!
Küldjük a szeretetet és a pozitív energiát!

djonoff 2014.07.23. 11:23:36

Ismeretlenül kívánom neked, hogy mielőbb rúgd szét a rohadék seggét!

Ercsi75 2014.07.24. 10:09:04

Dràga Zsòfi ,nagyon sok pozitív energiàt küldök neked ,hogy mihamarabb meggyògyulj!!! mert meg fogsz !!!!!!!!! most egy kicsit nagyobbat kell ugrani de itt mindannyian segítünk neked HITTEL és SZERETETTEL!

2014.07.24. 15:09:47

Nem tudok mit mondani. Erőt és kitartást!

Nastro 2014.07.25. 15:24:13

@zsobatimci: Lehet tudni valamit? Jobban van Zsófi?

Én is követem a blogot már egy ideje és nagyon nagyon drukkolok ennek a kedves, bátor erős lánynak/anyukának/feleségnek.

Paramami 2014.07.26. 19:47:32

Kedves Zsófi!

Véletlenül akadtam a blogodra, és nagyon-nagyon szorítok neked!!!

8 éves alig múltam, mikor anyukám rákos lett (non-hogdkin lymphoma). Mindenki azt hitte, hogy nem éli túl, 34 éves volt, kb. mint te most. 2 évig kezelték, és ugyan kapott egy Hepatitis C-t, ami külön történet, de meggyógyult. Most 65, és jól van (a Hep. C-től is megszabadult 1,5 éve). Szívből kívánom, hogy te is meggyógyulj! Jobbulást, szép hosszú életet.

méregzsák 2014.07.27. 09:10:11

Kedves Zsófi!

Gondolunk Rád, sok puszi!!!

OKleo 2014.07.29. 20:14:33

Errefele drukkolás van, bizakodás, pozitív energia küldése, a fizikai valószínűségek megcáfolásában való hit, ilyesmik. Arrafele mi a helyzet? Zsófi, megcsinálod, akkor is, ha nem lehet!

Harcos társ 2014.07.30. 20:36:55

Kedves, szép, bájos Zsófi ( aki szépségével valóban megragadja az embert) küzd keményen. Már nála van, -és nagyon bízom benne-, hogy fel is vette a fegyvert,kezében van, és rugdossa annak a bizonyos emberrablónak a valagát.

Kukucska 2014.08.01. 07:27:38

@zsobatimci: Minden nap várom, hogy valami újabb hír érkezzen. Rettegve és imádkozva drukkolok Zsófiért.
Hogy van?

zsobatimci 2014.08.01. 08:07:26

Sziasztok, sajnos nem tudok újabb híreket Zsófiról, pedig nagyon várom már hogy valami kis fény kigyúljon az alagút végén.

Skil9004 2014.08.01. 08:16:08

Kérem a Jóistent, hogy segítsen neki....

szm901 2014.08.01. 14:03:32

Nem tudom Zsófi olvass-e a kommenteket de nagyon sokan vele vagyunk, gondolunk rá, szorítunk érte! Én minden nap gondolok rá és a kislányára és hogy mennyire igazságtalan az élet...Nem, ennek nem kell így lennie...Máshogy kellene lennie, nem akarok senkit megbántani ezzel de nekem ez nem jó isten, ha egyáltalán létezik...

rabbithunter 2014.08.01. 15:44:14

Sokszor eszembe jut nekem is, hogy vajon Istennek miféle célja lehet ezzel a dologgal...? Olyan fájdalmas és igazságtalan, igen a kislányával szemben, a férjével szemben!
Én is mindennap gondolok rá, és annyira szeretném, ha egyszer csak bejelentkezne, itt a blogon, és azt írná, hogy sziasztok alakulok...

Tanitam 2014.08.02. 13:31:51

Nagyon sajnalom. Isten???? Hol???

rabbithunter 2014.08.08. 10:45:40

@zsobatimci: Szia! Lehet valamit tudni Zsófiról? Nagyon sokan nagyon aggódunk ...

Paramami 2014.08.08. 16:06:16

Csatlakozom. Minden nap jó hírekben reménykedve felnézek a blogra…

Skil9004 2014.08.12. 12:24:35

...több, mint 70 napja. Sok erőt kívánok így, ismeretlenül, sokunkkal együtt.

Tanitam 2014.08.14. 17:10:22

Tavoli, zene reven, ismeros azt irta, hogy Zsofi elment.

bjuszika 2014.08.14. 20:10:31

annyira elszomorodtam :( nagyon drukkoltam nekik.
Zsófi nyugodj békében, fájdalmak nélkül.

zsobatimci 2014.08.14. 20:35:42

Ó drága jó istenem, olyan sokan drukkoltunk NEKI. Remélem mostmár megnyugszik a kicsi lelke és fájdalmak nélkül vigyázz onnan fentől a kicsi lányra.
R.I.P.

zsobatimci 2014.08.14. 20:58:35

facebook: pete zsófia gyönyörű képek róla és a kislányról.

rabbithunter 2014.08.14. 21:15:45

Iszonyúan sajnálom :( nyugodj békében Zsófi:( most nem
találok szavakat ...

v&amom 2014.08.14. 21:42:49

Most beszéltem Zsófi férjével: a hír nem igaz. Zsófi él, bár nagyon rosszul van.

Imáinkkal segítsük Őt!

Amint lesznek további információk, a család tájékoztatni fog Titeket.

Andrea Rea Kovács 2014.08.14. 22:18:57

@v&amom: nagyon remélem, hogy EZ A HÍR IGAZ és Zsófi erőt gyűjt, és hamarosan mindenkit elkápráztat...
msbean

Andrea Rea Kovács 2014.08.14. 22:39:36

annyian szurkolunk Neki.Remélem érzi és tudja - és az a sokat emlegetett harci festék nem halványul.

richard sherman 2014.08.15. 06:46:34

Én nem a családtól várom a tájékoztatást,hanem Zsófitól! Azt akarom,hogy gyógyuljon meg és ezt meg is írja! És ha sikerül,akkor viszek neki egy bazi nagy csokitortát és bemutatom neki a csemetéimet.

Kukucska 2014.08.15. 09:03:40

Jaj, Istenem kérlek segíts Neki!

Annamarias 2014.08.15. 10:52:07

Drága Zsófia! Kívánom, hogy legyen erőd küzdeni!! Nagyon szorítok!!

krisz-nagy 2014.08.15. 11:14:53

Van egy mondás, miszerint akinek halálhírét keltik, az sokáig fog élni. Kedves Zsófi, kívánom hogy így legyen!! Minden nap gondolok Rád, és küldöm a pozitív energiákat!

Paramami 2014.08.15. 18:35:54

Zsófi, éld ezt túl, kérlek! Sokat gondolok rád, pedig nem ismerjük egymást, csak én egy kicsit téged az írásaidon keresztül. Remélem, az imák segítenek.

Harcos társ 2014.08.15. 21:54:36

Zsófi harcol, ÉL!!!!!!!
Nem helyes nem valós infókat felrakni:-[

szm901 2014.08.16. 09:05:01

Nem tudom ki honnan veszi a bátorságot hogy valótlanságokat ír.

rabbithunter 2014.08.16. 13:15:17

Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Szerintem itt nincs helye az ilyen hangulatkeltésnek. Mindannyian annyira aggódunk Érte, nem szabad ilyen durva és valótlan infókat írni!

Kukucska 2014.08.17. 08:22:31

@richard sherman: "Csokitortát", meg toronyórát, meg részemről bármit ..., hiszen Zsófi blogja nélkül nem tudtam volna helyes döntéseket hozni a magam ügyében, és valószínűleg már nem is élnék, úgyhogy nagyon komoly százalékban Zsófinak köszönhetem az életem. Bárcsak én is tudnék segíteni Neki valamivel. Minden nap imádkozom Érte, és bizakodom. Már alig várom én is, hogy írjon megint ... :-))

zsobatimci 2014.08.17. 09:33:52

Most jött SMS Zsófi férjétől: Zsófi 17-én hajnali fél 1 kor eltávozott.
Nyugodjék békében.

richard sherman 2014.08.17. 09:40:34

@Kukucska: Igen,olvastam a döntésedről,érthető,hogy hálás vagy Zsófinak. Én először az indexen olvastam az egyik bejegyzését,és megfogott az őszintesége és a bátorsága valamint az a féltő szeretet,ahogy a kislányához viszonyul.
Magam is gyakorló apa vagyok és sajnos tökéletlen szülő; túl sok mindent megengedek nekik,de nagyon szeretem őket. Azt akarom,hogy Zsófi is lássa felnőni a kislányát mert megérdemli és mert apának/anyának lenni a legjobb dolog a világon...
A csokitortával nem akartam elbagatellizálni a helyzet komolyságát,nem vicceskedésnek szántam,hanem komolyan gondoltam. Imákat nem ígérhetek,de pozitív gondolatokat igen!

milse 2014.08.17. 11:54:09

Isten veled Zsófi... Minden nap, minden percében gondoltam rád.
Őszinte részvétem a családnak!

méregzsák 2014.08.17. 12:54:50

Azt reméltem, hogy neki sikerülni fog, nem úgy, mint Andrea baratnőmnek, aki két éve szeptemberben ment el öt évnyi szenvedés után, két kisgyerek mellől. Zsófiban újra őt láttam, újra drukkolhattam, és most mindkettejüket siratom... Részvétem a családnak, sok erőt kívánok Zsófi szüleinek, férjének!
Kedves Zsófi, köszönöm, hogy ha csak távolról és rövid ideig is, része lehettem az életednek, és része voltál az enyémnek...

Nastro 2014.08.19. 20:29:59

Persze Zsófin az már nem segít sajnos ha haragszunk az orvosra aki félrediagnosztizálta még az elején, de talán több nőt meg lehetne óvni egy ilyen orvostól, ha tudja a nevét....Mindig olyan óvatosan bánik mindenki azzal hogy leírja egy orvos nevét, vagy pl. egy boltban kapható esetlegesen mérgező étel nevét..stb.Holott igenis számít. Ha egyszer elnézett egy p4.es daganatot ez ki tudja hányszor előfordulhat még..:-(

2014.08.23. 04:30:14

@Nastro: Én sem értem miért nincs nevesítve ez 'álorvos'.

Kedves Zsófi, nyugodj békében.

rabbithunter 2014.08.23. 11:30:44

@Nastro: Egy másik lány blogjában , aki szintén megküzdött ezzel a betegséggel -hála égnek sikerrel-nevesítve volt a sarlatán( ő az a lány aki szintèn nemtörődöm orvos által lett felrediagnosztizva), bàr gyorsan lekerült a neve az "orvosnak" azért sokan láttuk szerencsére .Viszont nem azonos a Zsófit félrediagnosztizaló orvossal.

Mark Bolt 2014.09.09. 02:41:15

Épp olvasgatom a blogját. Jó ég milyen intelligens, választékos, stílusos csaj volt.
süti beállítások módosítása